Az első értékelés a mesekönyvemről

https://bdmagazin.hu/dream-baby-blog-e-m-miller-bandi-farkas-tortenetei/

Tegnap nagyon meglepődtem, mikor megláttam a blogbejegyzést a kiadó magazinjának fb oldalán. Merő véletlenül kattintottam rá, hisz, csak az tudom, hogy az új bloggerüknél a tavaly nyár végén megjelent könyvem: A Szövetség van. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen hamar kiolvasta, de a moly. hu oldalon sem láttam, igaz, oda nagyon ritkán megyek fel. nem tudom, de valahogy azt az oldalt nem szeretem.

Szóval, néztem a blogbejegyzéseket és megakadt a szemem egy ismerősnek tűnő könyvborítón. S mit gondoltok, melyik könyvé volt? Bizony. A múlt héten megjelent mesekönyvem: a Bandi farkas történeteié. Féltve nyitottam meg a bejegyzést, a molyos tapasztalatim miatt, és féltve kezdtem el olvasni. Nem kellett volna. Mert mire végeztem a bejegyzés elolvasásával, nem csak a lelkem és a szívem örült az értékelésnek, hanem a könnyem is folyt a megróhatóságtól.

Közvetlen munkatársam   Timi, aki óvó néni is volt, és olvasta a történeteket, akkor azt mondta, hogy szerinte, én vagyok az első olyan író, aki pozitív szemszögből , jó tulajdonságokkal felruházva ábrázolom a farkast, aki minden mesében gonosz jószágként jelenik meg.

E meglátás az értékelésben is  megjelenik.

Gyorsan el is küldtem Helinda számára, hogy örüljön ő is. S így írt vissza " Sírtam a meghatódáságtól"

Köszönöm a csodás értékelést! És ha az értékelés alapján, szeretnéd megvásásrolni a mesekönyvem, itt megteheted:

Kiadó: https://www.bookdreams.hu/emmiller-bandi-farkas-tortenetei

Libri és a boltjaiban: https://www.libri.hu/konyv/bandi-farkas-tortenetei.html

Bookline: https://bookline.hu/product/home.action?_v=E_M_Miller_Bandi_farkas_tortenetei&type=22&id=326287

Líránál előrendelhető hétfőig: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/emmiller-bandi-farkas-tortenetei