Szerkesztőként a lendület magazinnál

 

Hivatalosan jövő héttől leszek a Lendület Magazinnál szerkesztő, és borzolom majd az olvasók idegeit,hétfőként, de szerkesztőtársam Nóri,úgy döntött, nem vár  jövő hét hétfőig, tegnap délután már be is reklámozott az oldalon.  Így tegnap délután, Nóri meghozta a hétvégén megírt ajánlómat.

Szerkesztőnként az első könyvajánlómat, Mason Murray ,új novelláskötete kapcsán írtam . 

 

 

 

 

Mason Murray Meghökkentő Meséi I. – Idegenek közöttünk

 

Hiszel az idegenek létezésében? Netán a szellemvilágban? Mason Murray nevével pár évvel ezelőtt egy napjainkban is nagyon népszerű magazinban, a Hihetetlenben találkoztam, ahol négy éven keresztül olvashattuk az írásait. A magazinban megjelent novelláin kívül nem is tudtam róla semmit. A szerzőnek éveken át dédelgetett álma volt egy novelláskötet megírása és kiadatása. Írói munkáját lelkes olvasói már igen régóta figyelemmel kísérhetik.

 

 

Első könyve, mely az Új Vénusz kiadónál jelent meg 1994-ben Az elátkozottak városa volt, amelyet 2011-ben a Lélekcsapda követett az Ad Librum Kiadó gondozásában. Végül a Mogul Kiadó jóvoltából a tavalyi évben megjelent a Visszatérő végzet is, majd idén Mason Murray meghökkentő meséi I.

Az olvasó egy sorozat első kötetét foghatja a kezében. A novelláskötet 11 izgalmas történetet foglal magában. A könyv témájának ellenére a történetek olvastatják magukat az olvasóval. Egyszerre kalauzolják el a fantázia, a misztikum és a rejtélyek világába. A 11 történet különálló részekből áll, öt-hét oldalon keresztül borzonghatunk, vagy épp meghökkenhetünk az eseményeken. Kivételes jelenetek és helyszínek várnak bennünket.

A szerző zseniálisan forgatja a tollat és játszik a szavakkal mind a 11 fejezeten keresztül, ám az utolsó rész mégis eltér a többitől. Egyrészt azért is, mert a címe megegyezik a könyvével, másrészt míg az egyes fejezetek 5-7 oldalasak, addig e rész közel húsz oldalt foglal magában. 6 részen keresztül kapunk belelátást az FB munkájába és egy kisvárosi rendőr mindenapjaiba.

Itt van egy, a folyóból kihúzott titokzatos hulla. A szenátus tagja vagy nem? Létező személy vagy mégsem? Hisz e az ember az ufók létezésében és kinyílnak e az X akták? Vagy épp a helyi serif barátnője az idegenek kapcsolattartója a Földön? Avagy a lány maga is földönkívüli? Milyen titkot hord magában a kisvárosi tanárnő? Ám ahogy folytatódik tovább a történet, felvetődik még egy aprócska kérdés. Lehet, hogy mindenkiből kettő létezik a Földön?

Vagy egészen másról van szó? Válaszokat a novellában találunk.

A novelláskötetet ajánlom mindazok számára, akik hisznek a szellemek létezésében és szeretik a titkokkal teli rejtélyes történeteket. Mindazoknak, akik kicsit szeretnének borzongani éjszaka a paplan alatt, és elgondolkodni a világban létező rejtélyekről és esetekről.

Ne feledd! Az idegenek köztünk élnek!

 

 Márton Éva szerkesztőnk ∼