Újabb versem a Lendület magazin oldalán

Lassan egy hete lesz, hogy újabb versem került ki a Lendület magazin oldalára. Régebben, már aznap, itt a blogon landolt róla az írás, most valahogy, nincs erőm a bejegyzéseket megírni munka után. De a történeteim írásával is így vagyok, pedig decemberre jönne ki az e-könyv, és az utolsó történet begépelésére az Isten sem vesz erőt rám, hogy gépeljem be.

Szóval így jártam e versemmel is. Az Őszi bakancslista című versem, amely idén úgy látszik felkapott lett, még a moly.hu oldalon egy karc erejéig is felkerült, éppúgy, mint a Könyvmolyok szerint a világ oldalra.

Pedig szólni szoktak, hogy kikerül írásom vagy versem a magazin oldalára, hát most nem. Szokás szerint a munka után a Facebookot böngésztem az orvosi rendelő várótermében ülve, amikor is, megakadt a szemem egy ismerős vers sorain. És Persze a név is ismerős volt. Itt nem az írói nevemen szereplek, hanem a rendes polgári nevem alatt futok. Jé.. az Őszi bakancslista című versem kikerült a Lendület magazin oldalára. Ahol régebben szerkesztője is voltam a magazinnak. 

 

screenshot_2021-09-27_at_17-36-38_lendulet_magazin_facebook.png