Év végi összegző 2019 Poet

anarchia_konyvblog2.jpg

 

Poet oldalára is felkerült az év összegző! Sokkal jobb lett,mint tavaly volt-.) Amint időm,energiám és a látásom engedi,hozom a verseket-:)
Véget ért a 2019-es év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.
 
2019-ben egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 15 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 24.3 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)
 
A 2019-ben publikált verseidet összesen 2978 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 20%-ába tartozol. Gratulálunk! Télapó című versed volt a legnézettebb 436 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).
 
84 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Ősztündér című versed volt a legnépszerűbb 9 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 99 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)
 
128 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben Őszi bakancslista című versed vitte a pálmát 17 hozzászólással